36a Festa de la Ratafia

Descripció

18:30h – A les Mesures  (Pl. Farners) – Activitat amb els Petits Confrares de la Ratafia. Les Aromes rebran els futurs Petits Confrares per fer el seu darrer compromís. Tot seguit en Salvador i la Farners despertaran en Nou Verda i tindrà lloc una rua per la Plaça Farners. Per acabar tindrà lloc l’intercanvi anual d’herbes amb els Petits Confrares.

18:30h – Biblioteca J. Vinyoli – Xerrada sobre el projecte Chogolisa 2017 a càrrec de Carles Figueras sobre la seva darrera expedició a l’Himalaia, organitza el Centre Excursionista Farners.

21h – Pl. Farners – Sopar popular de la ratafia a la vela de la Ratafia. En el transcurs del sopar, el jurat expert triarà les ratafies guanyadores del 36è Concurs de la Ratafia, que rebran el premi en la cerimònia que es farà després del sopar. En finalitzar, tindrà lloc l’acte de nomenament de nous confrares i del confrare d’honor, que aquest any serà per Faustí Bosch de Destil·leries Bosch en motiu del seu 125è aniversari. A continuació, per tancar la nit, actuació de Fel Faixedas i Carles Xuriguera amb un espectacle exclusiu.

23:00h – Keops – Nit de festa amb ratafia.

Data inici - fi

10/11/2017

Hora inici - fi

18:30

Preu

Comparteix