36a Festa de la Ratafia

Descripció

Fira de productes artesans i de proximitat.

Vela de la ratafia (Pl. Farners) – Totes les ratafies de Catalunya, mostra explicativa de destil·lació d’aiguardent, venda del got col·leccionable per beure ratafia, i novetats com: la ratafia Corriols (No a la MAT), el llibre Els colors de la ratafia de l’Anna Selga, el xarop suís d’herbes de la Ratafia, el vinagre de ratafia Virat, la ratafia del 125è aniversari de Ratafia Bosch. També podreu trobar el llibre Petita història de la Festa de la Ratafia (Pilarín Bayés) i adquirir la tetralogia de ratafies 1842 de Santa Coloma (Clàssica, Nou Verda, Vuit Porrons i de Cireres).

Espai Xics (Banca Món – Pl. Farners) – L’espai que permet als visitants participar en activitats (treballs manuals, pintada dels personatges de la Festa, cares) i aprendre a jugar a diferents jocs. Hi participen: Cannet.Jocs, Dana Belly Art i El Ninot.

Ratafiarium (Pl. Firal) – Mostra de productes gastronòmics elaborats amb ratafia. Hi podreu tastar i comprar productes com xuixos, magdalenes, galetes, bunyols,… tot elaborat amb ratafia.

10:30h – Arxiu – Presentació de la ratafia Corriols (No a la MAT) i de la segona edició del llibre Els colors de la Ratafia de la mestra ratafiaire i farmacèutica Anna Selga.

10:30h – Carpa Circ (Pati La Salle) – Titelles Pam i Pipa amb l’espectacle Miranius. Espectacle de cançons i titelles per als més petits de casa, de 0 a 3 anys.

Davant pastisseria Trias – Inici de l’espectacle de dansa itinerant en diferents espais del centre del poble. A càrrec del Centre de Dansa D’Art i músics de Santa Coloma.

11h – Casa de la Paraula – Itinerari guiat “Panxo a Santa Coloma de Farners” per Quim Carreras (arxiver comarcal).

12h – Arxiu – Xerrada “Ratafia i Perfum” a càrrec de Ramon Monegal. És un dels perfumistes més importants i influents, quarta generació dels fundadors de la reconeguda casa Myrurgia. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Aforament limitat.

12h – Carpa Circ (Pati Salle) – Concert de l’Orchestra Fireluche. Presenten el seu nou disc, Colibrí en flames.

13h – Pl. Farners – Demostració pràctica de la destil·lació a càrrec de Joan Pujades (celler Mas la Caçadora) i Tomàs Bosch a la vela de la Ratafia.

14h – Casa Paraula – Lliurament de premis del concurs d’aparadors, a càrrec de l’Associació de Comerciants.

16h – Pl. Firal – Circuit de ponis. Organitza: Club Hípic Natura a Cavall.

16:30h – Pavelló Nòria – Concert Dàmaris Gelabert. Pedagoga, musicoterapeuta, compositora i cantant de cançons infantils. Activitat gratuïta.

Davant pastisseria Trias – Inici de l’espectacle de dansa itinerant pel centre del poble. A càrrec del Centre de Dansa D’Art i músics de Santa Coloma de Farners.

A la mateixa hora, i davant del Pavelló de la Nòria, Plantada de Gegants.

17h – Arxiu – Presentació llibre Dies de Ratafia de Sergi Pons. Tot seguit degustació d’una ratafia urbana elaborada amb tots els ingredients trobats a Barcelona, i elaborada per un grup de joves colomencs inspirats en la història del llibre.

17:30h – Davant Pastisseria Trias – Demostració d’elaboració de neules artesanes.

18h – Pavelló Nòria – Concert dels combos de l’Escola de Música Municipal Josep Carbó.

18h – Pavelló Nòria – Cercavila de gegants. Recorregut pel centre del poble fins a arribar a la plaça de la Pau, on es farà el ball final amb totes les colles.

18:30h – Concert de The Mapi’s Friends Band davant del Casal Popular Independentista La Sega 1640.

19h – Arxiu – Conferència-Tast “Tes i infusions: Saps el que beus? La qualitat importa…” a càrrec de Pep Mascarós i Mònica Fanlo de l’empresa Tegust. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Aforament limitat.

Auditori Municipal – Crossing en concert. Venda d’entrades a 7 € anticipades a la Casa de la Paraula. A Taquilla 10 €.

Carpa circ Salle – Espectacle Kumulunimbu de la Cia Ortiga. Un espectacle on es combinen els titelles i el clown, ple de detalls i sorpreses on la poesia us farà navegar per un mar d’emocions.

20:30h – Pl. de la Pau – Ball de purificació de les herbes a càrrec de la Confraria Jove. Tot seguit Ball Diables amb els Diables d’en Pere Botero.

23h – Pavelló de la Nòria – Ball de la Ratafia amb Raska, Buhos i Orquestra Tropical. Entrada gratuïta.http://confrariaratafia.cat

Data inici - fi

11/11/2017

Hora inici - fi

10:00

Preu

Comparteix