El ‘Carrer Cultura’ clourà amb una coreografia juvenil i un espectacle de dansa aèria

El proper dissabte 31 de juliol, a les 18.30 h, tindrà lloc a l'església parroquial de Santa Coloma de Farners la darrera sessió de la primera temporada del 'Carrer Cultura', un cicle cultural impulsat per l’àrea de Joventut en col·laboració amb la de Cultura.

La jornada es dividirà en dues parts clarament diferenciades: una coreografia juvenil i un espectacle de dansa aèria. En primer lloc, un grup d'alumnes d'entre 14 i 18 anys de l'escola de dansa 'Wondernow la nau en moviment' oferirà la peça de ball grupal ‘Així Som’ inspirada en la pel·lícula 'The greatest Showman', que pretén transmetre a través del ball l'acceptació generalitzada de tots i totes, siguem de la manera que siguem.

Seguidament, gaudirem de l’exhibició de dansa aèria, una adaptació de l’espectacle 'Far' on les artistes de la companyia Estampades parteixen d'una fusió de la dansa i el teatre amb tècniques aèries, tot creant atmosferes plàstiques i efímeres que s'estampen com un miratge per sotragar la quotidianitat del públic. Un dels fets més destacats i que crida més l’atenció és que les protagonistes volaran i baixaran per les parets de l’església.

Per tal d’evitar aglomeracions de persones i facilitar un accés esglaonat, s’obriran les portes al públic assistent un quart d’hora abans de l’inici de la sessió, a les 18.15 h. Tot i ser un cicle enfocat al públic juvenil, l’assistència és gratuïta i oberta al conjunt de la ciutadania. Tothom qui vulgui gaudir-ne haurà de reservar entrada mitjançant el següent enllaç, a més de portar correctament emplenat el certificat d’autoresponsabilitat, que us el podeu descarregar a través del fitxer que trobareu en format d’arxiu adjunt.

https://www.entrapolis.com/entradas/carrer-cultura-dansa-aeria

Davant l'excel·lent acollida i la gran assistència que han rebut els actes que han conformat aquesta primera edició del 'Carrer Cultura', la seva continuïtat està assegurada. De fet, el pròxim mes d'octubre està previst posar en marxa la segona edició del cicle, que arribarà farcida de nous espectacles originals i engrescadors.
 

Area de govern: