El cantautor Eduard Boada presenta aquest diumenge a l’Auditori el seu primer disc en solitari

El cantautor Eduard Boada presentarà aquest diumenge, a les set del vespre a l’Auditori, el seu primer disc en solitari “Pàgina en blanc”. El nou àlbum, nodrit de les pròpies vivències del cantant, és un àlbum d’estil pop amb pinzellades de rock on predominen les cançons lentes i els mitjos temps, amb passatges acústics i altres més elèctrics.

Després d'un temps de silenci musical, l'Eduard Boada ha decidit agrupar dins d'un disc molt personal un conjunt de cançons que ha escrit els últims anys. El públic podrà gaudir de cançons d'amor, de lluita contra l'adversitat i també cròniques d'algunes nits que no oblidarà mai. Així mateix, hi ha temes que parlen sobre la frustració de no trobar la inspiració o la impossibilitat d'aconseguir un somni, cançons per dir adéu i alguna altra sense sentit, a mode de divertiment.

Les entrades anticipades es poden aconseguir a la Casa de la Paraula al preu de 10 euros. També estaran disponibles el mateix dia una hora abans a l'Auditori.

Aquesta actuació s’emmarca dins la primera programació teatral i musical estable a l'Auditori de Santa Coloma. El passat gener es va estrenar programació musical estable, a la qual aquesta temporada s'afegeix la teatral. En total, d'octubre a desembre l'Auditori acollirà 4 espectacles teatrals i 2 de musicals, i la següent temporada, de gener a juny de 2017, s'obrirà una nova programació amb nous espectacles també de teatre i música.

Equipament: