Finalitza el Projecte Rossinyol 2017/18

ds. 19.05.2018

Un total de 9 parelles han participat aquest curs en el Projecte Rossinyol: 4 de l'INS, 2 de La Salle, 2 de Sant Salvador d'Horta i 1 de Castell de Farners.

El divendes 18 de maig vam celebrar la cloenda d'aquest curs.

Es tracta d'un projecte iniciat per la Universitat de Girona juntament amb l'Ajuntament (des de les regidories d'Educació i Serveis Socials) i els centres educatius amb la finalitat d'afavorir la integració cultural, social i lingüística dels alumnes.

Consisteix en què al llarg del curs escolar, estudiants universitaris (cada universitari anomenat mentor té un alumne/a a càrrec) es troben amb nens i nenes un cop per setmana, durant unes 3 hores, amb l'objectiu de compartir un espai de lleure i d'aprenentatge per totes dues parts. L'alumne/ a conversa en català i alhora descobreix espais de la ciutat o poble que desconeixia (museus, places, llocs d'oci,...), i l''universitari aprèn a relacionar-se amb persones d'altres cultures o orígens.

"Mentors i mentorats han manifestat per unanimitat que ha estat una experiència molt enriquidora, molt contents d'haver-la pogut viure i comentaven entre ells que continuarien amb les seves trobades, que aquesta era una cloenda del curs no un adéu definitiu", ha explicat la regidora d'Educació de Santa Coloma, Teresa Garcia.

Historial

Àrea de govern:
Equipament: AUDITORI

Altres notícies