Oferta laboral de Garantia Juvenil

L’Ajuntament ofereix tres places amb contracte de 6 mesos a joves inscrits a Garantia Juvenil dins el Programa Joves en Pràctiques (són remunerades).

 

LLOCS DE TREBALL
 
- Dinamitzador/a juvenil: 
Tasques- Donar suport en el procés de participació del Cercle Jove de Sta. Coloma de Farners com espai jove, i fer-ne promoció i en dinamització un cop redactat el projecte. Recolzar a l’equip tècnic de l’Àrea de Joventut del mateix municipi potenciar les actuacions existents. Programar i executar noves activitats segons les necessitats que es detectin de la població jove del municipi. Fer seguiment de les Xarxes Socials de l’Àrea de Joventut.
Formació-  Grau en Psicologia, Pedagogia, Treball Social o Educació Social
Grau Superior en Animació Sociocultural o Integració Social
Experiència- Es valorarà coneixements i experiències relacionades amb joventut, el lleure, dinamització de grups. I també tenir la titulació de monitor/a o director/a de lleure.
 
- Tècnic/a Medi Ambient: 
Tasques - Seguiment de les actuacions d'implantació de l'estudi de Medi Natural de Santa Coloma de Farners, seguiment del servei de recollida de residus i suport a les tasques de l'àrea de Medi Ambient i Salut.
Formació- Llicenciat o Grau en Biologia o Ciències Ambientals
Experiència- Coneixements de botànica, zoologia, residus i riscos sanitaris (legionel·losi, plagues, etc)
 
- Tècnic/a de Turisme: 
Tasques- Identitat turística: manteniment de pàgina web, manteniment del banc d'imatges, reedició i distribució de plànols turístics, reedició i revisió de rutes culturals. - Comunicació turística: col·laboració en viatges de premsa i operadors, revisió de la presència en webs externes, gestió dels elements de comunicació en punts estratègics del municipi, adequació de continguts editorials.
Formació - Graduat en Turisme
Experiència- Es valorarà coneixements i experiències relacionades en l'àmbit de la comunicació i l'identitat turística
 

Més informació: Laura Puig lpuig@scf.cat

Area de govern: