Santa Coloma rep 2 Flors de Viles Florides

Santa Coloma de Farners va rebre aquest divendres 2 Flors d'Honor 2016 de Viles Florides, en un acte que va tenir lloc a Olot i que va aplegar representants de 89 municipis de Catalunya.
Viles Florides vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d'aquells projectes d'enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l'àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.
 
Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental. Pel moviment l'ornamentació va més enllà de propiciar espais agradables i treballa per millorar la qualitat de vida dels veïns, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental i el desenvolupament de les economies locals a través de l'atractiu del jardins i parcs urbans.
 
El projecte és obert a tothom i poden participar-hi els municipis així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds.
 
El màxim de Flors que s'atorguen és 5.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 4493 bytes) in /usr/home/scf/www/modules/system/image.gd.inc on line 232