AGENDA

Saturday, June 1 2019

Exposició: Emanar. El viatge etern
12:00 am

En Miquel Samitier (Barcelona, 1978) és escultor de materials i formes nobles (fusta, ferro, marbre) que serven llur memòria i materialitat, que combina per a fer-ne peces equilibrades que tendeixen vers una expressió geomètrica pura i de tensió estàtica. L’artista ha assolit un llenguatge formal propi en el qual la multiplicació d’elements sobre un patró geomètric, la seva continuïtat, proporció mesurada i simetria es combinen per a produir objectes-metàfora en les quals la mirada de l’observador hi reposa asserenada.

Joaquim Jordà
12:00 am

 

Exposició: Últim Beulas
12:00 am

Josep Beulas (Santa Coloma de Farners, 1921 – Osca, 2017) és un pintor paisatgista de llarga i pregona evolució artística que en les darreres etapes de la seva producció va tendir vers una progressiva sintetització del tema de les seves obres, que reduïa als elements essencials del paisatge, que esdevenen gairebé abstractes Als seus quadres de paisatges de l’Aragó el cel i la terra s’hi disposen com bandes cromàtiques superposades, partides per la línia de l’horitzó, gairebé únic element que en remet a la realitat.

Exposició: Petits artistes
12:00 am

Alumnes de les escoles La Salle, Castell i Sant Salvador d’Horta

Festa 30 anys de l'EMM Josep Carbó
12:00 am

L’escola municipal de música fa trenta anys i ho celebra amb una festa. El primer dissabte de juny, que farà bon temps, convida tothom a celebrar el seu aniversari al parc de Sant Salvador. Grups de música, corals i instrumentistes de l’escola, d’alumnes i professors, preparen un complet programa de concerts per celebrar l'aniversari.

Visita als escenaris de la pel·lícula Un cos al bosc, de Joaquim Jordà
12:00 am

Activitats:

· Casa del Subirà · dissabte 1 de juny, 11 h

Visita dels escenaris de la pel·lícula “Un cos al bosc”, de Joaquim Jordà.

Sortida des de Casa de la Paraula, a les 10 h

Activitat gratuïta

· Taverna del Subirà · dissabte 1 de juny, 14 h

1r Dinar homenatge a Joaquim Jordà

Inscripció i reserva de places a www.casadelaparaula.cat

XXIV Ruta d'en Serrallonga
8:00 am
Celebració dels 30 anys de l'Escola Municipal de Música Josep Carbó
10:30 am
Fent Camí. Ni un pas enrere
9:00 pm

Direcció: Juan A. Serrano