AGENDA

Friday, July 19 2019

Joaquim Jordà
12:00 am

 

Exposició: Npararanpare
12:00 am

El projecte del fotògraf Daniel Casanovas, que es titula “Nparanpare”, va guanyar la setzena edició del concurs de Joves Fotògr(es), organitzat per l’INSPAI, el Centre de la Imatge de la Diputació de Girona. El projecte original del fotògraf el conformen un conjunt trenta instantànies en color que retraten escenes de la vida quotidiana d’un poble senegalès, Boulembou. No és un treball de fotoperiodisme o etnografia. En Casanovas fotografia nens a l’escola, homes i dones que treballen o un dia de festa al poble.

Zoom de fotografia local
12:00 am

Els alumnes dels tallers i cursos de fotografia de l’Escola d’Adults de la ciutat participen en una exposició de cloenda dels cursos en la qual exposen una selecció dels seus treballs. Són fotografies de paisatges, retrats, interiors i de natura, entre d’altres temes. Els alumnes han perfeccionat als cursos la seva tècnica i se’ls exigeix, a banda d’un tema atractiu, qualitat professional per a les seves fotografies. Són fotografies fetes amb càmera digital.

Tardes joves
4:00 pm
Laia Masdeu Quartet
10:00 pm

La Laia Masdeu és cantant i violinista. Actua el proper divendres 19, de juliol, al pati de la Casa de la Paraula, per a oferir-nos una vetllada de jazz en la qual l'acopanyen el guitarrista Jesús Torrent, el colomenc Pere Comas al contrabaix i el baterista Fernando García-Ramos. El quartet oferirà un concert d'estàndards del jazz, de música de pel·lícules i boleros, sense oblidar composicions d'autors catalans. L'acte és gratuït, com tots els del festival Paraules Nocturnes. L'aforament és limitat a 80 persones. Acabat el concert pendrem un tastet d'embotits i de cervesa artesana.

Plaça Chill Out
10:00 pm