AGENDA

Wednesday, November 6 2019

SILENCIS
12:00 am

La pintora colomenca Maria Rosa S. Castells exposa una sèrie de paisatges inhabitats, gairebé onírics, de la seva producció recent, que sota el descriptiu títol de “Silencis” explora la tensió emotiva del silenci de qui transita en soledat la natura. La pintora empra colors freds i la llum suau dels dies de tardor per descriure uns paisatges -rurals, agraris- d'una bellesa coneguda que conviden l'observador al repòs i la introspecció asserenada.

INAUGURACIÓ

Divendres 20 de setembre, 19 h a la Casa de la Paraula.

HISTÒRIES DEL TREN
12:00 am

En Per Serola és il·lustrador i dibuixant, entre d'altres ocupacions. Viu a Breda però treballa a Barcelona, on va en tren. Aprofita aquests trajectes, de poc més de 40 minuts, per fer dibuixos ràpids al seu quadern, que allà mateix pinta amb aquarel·les. En Pep hi retrata els passatgers en actituds molt diverses. En els seus dibuixos hi ha la captura d'un instant: de reflexió, de treball, de fer el badoc mirant per la finestra. Exposa a la Casa de la Paraula una selecció del seu treball més recent.

INAUGURACIÓ

38a FESTA de la RATAFIA
12:00 am

Per consultar la programació cliqueu aquí

Cicle de seminaris de formació
9:30 am
Margarideta lleva't de matí, de Bel contes
10:00 am

Bel contes ens duu l'espectacle Margarideta lleva't de matí.

Ha arribat el bon temps, però la Margarideta encara dorm. Les seves amigues, la Rosa, la Lila i la Violeta, ja han florit! Cantarem cançonetes i els titelles ens hi ajudaran.

Aquesta activitat està pensada per a infants 0 a 3 anys.