AGENDA

Saturday, November 9 2019

SILENCIS
12:00 am

La pintora colomenca Maria Rosa S. Castells exposa una sèrie de paisatges inhabitats, gairebé onírics, de la seva producció recent, que sota el descriptiu títol de “Silencis” explora la tensió emotiva del silenci de qui transita en soledat la natura. La pintora empra colors freds i la llum suau dels dies de tardor per descriure uns paisatges -rurals, agraris- d'una bellesa coneguda que conviden l'observador al repòs i la introspecció asserenada.

INAUGURACIÓ

Divendres 20 de setembre, 19 h a la Casa de la Paraula.

HISTÒRIES DEL TREN
12:00 am

En Per Serola és il·lustrador i dibuixant, entre d'altres ocupacions. Viu a Breda però treballa a Barcelona, on va en tren. Aprofita aquests trajectes, de poc més de 40 minuts, per fer dibuixos ràpids al seu quadern, que allà mateix pinta amb aquarel·les. En Pep hi retrata els passatgers en actituds molt diverses. En els seus dibuixos hi ha la captura d'un instant: de reflexió, de treball, de fer el badoc mirant per la finestra. Exposa a la Casa de la Paraula una selecció del seu treball més recent.

INAUGURACIÓ

38a FESTA de la RATAFIA
12:00 am

Per consultar la programació cliqueu aquí

JOINA
1:00 am

La figuerenca Joina és una jove cantant de rap de sòlida formació musical, de melodies suaus i sonoritats de jazz, que malgrat l'aparent amabilitat de les seves composicions no estalvia el missatge crític de denúncia del masclisme, l'opressió socials i la restricció de les llibertats personals. L'acompanyen en les seves actuacions una solvent banda integrada enterament per dones. Rap en català fet per dones.

OBESES
1:00 am

Obeses probablement sigui la millor banda en actiu de l'escena pop-rock catalana. El grup de Tona, que encapçala l'Arnau Tordera (veu i guitarra), han publicat quatre discos, el darrer dels quals “Fills de les Estrelles”, tot just varen distribuir l'any passat. La gira de presentació d'aquest treball els porta a Santa Coloma, on esperem retrobar en Jaume Coll Mariné, baixista del grup, poeta i amic de la ciutat.

JULAY'S
1:00 am

El sextet empordanès Julay's és una banda de rock de formació clàssica i potent secció de vent que toca versions de grans èxits de la música pop i rock nacionals i internacionals, a més de composicions pròpies. Grup de directe solvent i desenfadat, la seva proposta de mestissatge musical és garantia d'animació festiva.

XIULA
4:00 pm

Els grup d'animació Xiula és format per quatre músics i educadors (en Jan, en Rikki, l'Adrià i en Marc) que proposen un espectacle fresc i atrevit en el qual combinen la música, els jocs i el sentit de l'humor per animar tothom a participar a la festa. El grup, que interpreta cançons pròpies, és autor d'èxits que coneix tota la canalla (“Verdura i peix” o “Polls”).