AGENDA

Monday, December 16 2019

MATÈRIA IMPRESA: LA VIRTUALITAT FÍSICA
12:00 pm to 12:00 am

Matèria impresa és el reeixit projecte d'un col·lectiu d'artistes i acadèmics catalans que explora l'ús de les noves tecnologies de manufactura i de producció industrial en sèrie (la impressió 3D) i la seva relació amb l'art. Totes les escultures i instal·lacions de l'exposició són fetes a partir de models enterament digitals, que l'eina tecnològica materialitza en un objecte corpori i sòlid. Els artistes han emprat sempre les noves tecnologies per a llurs projectes i treball.

Club Majúscules, "L'invenció d'Hugo Cabaret" de Brian Selznick
5:30 pm

Els membres del Club Majúscules comentaran el llibre "L'invenció d'Hugo Cabaret" de Brian Selznick. Es farà entrega del proper llibre de lectura del club: "La història interminable" de Michael Ende.

La trobada serà conduïda per Pau Pujol.

Si t'agrada llegir i vols compartir la teva passió pels llibres amb altres nois i noies de la teva edat, vine al Club de Lectura Juvenil. Et facilitem el llibre i ens trobem un cop al mes a la Biblioteca per comentar-lo i fer activitats.

Què existeix i què no existeix?
6:00 pm

De la mà del professor i filòsof Josep Mª Carbó, s’ha creat un espai on fer trobades informals per parlar amb rigor i esperit crític dels temes que ens preocupen. Es pot partir de l'actualitat, dels interessos personals o de grans temes, el resultat és el mateix: una conversa oberta, respectuosa i raonable que ens ajuda a plantejar-nos les dimensions profundes de la realitat. 
En aquesta ocasió la trobada girarà entorn de la pregunta Què existeix i què no existeix?

CONCERTS DE NADAL
6:30 pm to 7:00 pm

Dilluns 16, 18.30 h · Concert de corals Clau de Sol, Pizzicato i Decantus

Dimarts 17, 18.30 h · Concert de joves instrumentistes de l'Escola

Dimecres 18, 18.30 h · Concert de grup Punt i Coda i joves instrumentistes de l'Escola

Dijous 19, 19 h · Concert de grups Da Capo, Tocs d'Acord, Let's Play i joves percussionistes, de l'Escola