AGENDA

Saturday, September 26 2020

Carlos Velilla Lon. Retrats
12:00 am to 1:15 pm

L'exposició de l'artista, pintor i fotògraf , que porta per nom Retrats, i que s'ha hagut de reprogramar, és una petita selecció de 30 fotografies, realitzada durant 45 anys, de retrats de personatges del món de la cultura, la majoria amics o persones amb les quals existeix algun vincle i alguna idea en comú.

Aquest exposició s'emmarca dins la programació del Festival Domini Màgic de Poesia.

Retrats
12:00 am

L'exposició Retrats està composta per obres del fons d'art de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i d’obres cedides temporalment del llegat de Jesús de Vilallonga.

Presentació del llibre de Aina Huix, "Entre nosaltres"
12:30 pm

Aina Huix Casadevall (Santa Coloma de Farners, 2003) és una jove autora que des de petita va destacar pel seu interès per la lectura i l’escriptura. Actualment està cursant segon de batxillerat amb l’objectiu de poder continuar els seus estudis relacionats amb l’economia i l’empresa.   Sempre li ha agradat aprendre sobre diferents àmbits, sobretot els idiomes i l’estil de vida saludable. L’afany de superació personal i el treball constant l’han portat a publicar la seva primera novel·la, Entre nosaltres a Llibres del Delicte.

Set amigues i un robatori misteriós a Egipte
7:00 pm

Set amigues de l’escola Les Alzines de Girona escriuen un llibre per recaptar diners per a l’Hospital Amic de Sant Joan de Déu.