AGENDA

Monday, September 28 2020

Carlos Velilla Lon. Retrats
12:00 am to 1:15 pm

L'exposició de l'artista, pintor i fotògraf , que porta per nom Retrats, i que s'ha hagut de reprogramar, és una petita selecció de 30 fotografies, realitzada durant 45 anys, de retrats de personatges del món de la cultura, la majoria amics o persones amb les quals existeix algun vincle i alguna idea en comú.

Aquest exposició s'emmarca dins la programació del Festival Domini Màgic de Poesia.

Retrats
12:00 am

L'exposició Retrats està composta per obres del fons d'art de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i d’obres cedides temporalment del llegat de Jesús de Vilallonga.

Bahía Acuicornio, de Katie O'Neill
5:30 pm

Els membres del Club Minúscules comentaran la novel·la gràfica "Bahía Acuicornio" de Katie O'Neill.

Sinopsi

Quan Llana torna al seu poble costaner natal al costat del seu pare per ajudar a netejar els estralls causats per l'última gran tempesta, s'adona del molt que ha trobat a faltar l'oceà, i també la forta i tranquil·litzadora presència de la seva tia Mae .

El árbol que crecía en mi pared, de Lourdes Navarro
6:30 pm

Els membres del Club Majúscules comentaran la novel·la gràfica "El árbol que crecía en mi pared" de Lourdes Navarro.

Sinopsi

MILLOR CÒMIC INFANTIL I JUVENIL EN ELS PREMIS DEL 37 CÒMIC BARCELONA

Quan un problema creix sense control, pot envair tota la nostra vida ... Molt sap d'això Mike, un noi que a casa no per d'escoltar als seus pares discutir ia l'institut sembla invisible, excepte per als matons de classe. I tot es complica quan, en el pitjor moment, neix un arbre al mig de la paret de la seva cambra.

La trobada serà conduïda per Pau Pujol.

Ple ordinari
7:30 pm