AGENDA

Thursday, June 3 2021

Exposició "El crit del bosc" sobre la M.A.T.
12:00 am

La fotògrafa alemanya Sonja Stich escull la lluita contra la MAT per l’exposició: “El crit del bosc”

Sonja Stich és una reconeguda fotògrafa alemanya especialitzada en reportatges de persones i natura que s’ha interessat pel moviment de NO a la MAT a la Selva.

L’exposició és un recull gràfic del bram de dolor que fa el bosc a través de les persones, plantes i animals del territori davant l’agressió del projecte de la MAT.

Valentí Fargnoli. El paisatge revelat
12:00 am

L'exposició «Valentí Fargnoli. El paisatge revelat» recorda un dels fotògrafs més destacats de la primera meitat del segle XX (Barcelona, 1885 - Girona 1944) i s'ha organitzat justament quan es compleixen 75 anys de la seva mort. 

La casa de la mosca Fosca, amb Alquímia Musical
5:30 pm

Versió musical del conte La Casa de la Mosca Fosca, un conte popular rus (adaptat per Eva Mejuto i Sergio Mora). Amb un grapat de personatges representats per titelles i un munt de cançons originals, interpretades com sempre en directe i acompanyades pel piano. Cada personatge té una cançó amb un estil musical diferent que va des del blues, al rock, salsa o una havanera. Una proposta divertida i amb molt de ritme que connecta amb tot el públic familiar.

Taula de testimoniatge sobre "Un record de l'escola 1900-1950"
7:30 pm

Modera en Toni Solà