AGENDA

Thursday, September 23 2021

Pere Català i Pic. Fotografia, patrimoni i avantguarda
12:00 am

La trajectòria de Pere Català i Pic (Valls, 1889 – Barcelona, 1971), un dels exponents més importants de la fotografia catalana, permet explicar la quotidianitat de l’ofici i alhora seguir de primera mà la història de Catalunya des de la perspectiva d’un intel·lectual, d’un self-made man.

Buhos
12:00 am
Actes Festa Major (dijous)
5:30 pm
17.30h Sortida de la plaça Farners i fins a l'Ajuntament, Cercavila de gegants i capgrossos a càrrec de la colla Gegantera de Santa Coloma.

18.00h Biblioteca J.Vinyoli. Presentació de la novel·la "El fiord de la Chriss Whitt" de Josep Solà, a càrrec de Francesc Solà.

19.30h Pregó de Festa Major a la plaça 1r Octubre, a càrrec dels SERVEIS D'URGÈNCIA (Policia Local, Protecció Civil i CAP de Santa Coloma).
El fiord de la Chriss Whitt, de Josep Solà i Sala
6:00 pm

Josep Solà i Sala (Santa Coloma de Farners, 1946) ha publicat els poemaris A l’ombra del cirerer (Curbet editors) i A sol i serena (Curbet editors). Integrant de l’Associació de Relataires en Català, és muntanyenc amb diversos cims dels Pirineus i dels Alps. Ara presenta la seva primera novel·la on s’hi intueix un llunyà rerefons de poesia, així com l’instint d’observació de la natura en els seus diversos estats.En El fiord de la Chriss Whitt s’endinsa en l’ànima dels seus protagonistes.