AGENDA

Saturday, January 29 2022

Quim Domene
12:00 am
cultura

SURFING EUROPE

Tot escoltant Gerhard
12:00 am
cultura

L'exposició, impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb motiu de la commemoració dels 50 anys de la mort de Robert Gerhard, vol aproximar-se al compositor català més polifacètic i una de les figures més importants de la música catalana, hispànica i europea del segle XX. 

Cicatrius compartides
12:00 am
cultura

El proper 22 de gener s’inaugurarà a la Casa de la Paraula l'exposició “CICATRIUS COMPARTIDES”, sobre la violència de gènere a la República Democràtica del Congo. La violència de gènere no és un tema llunyà, i l'exposició cerca empatitzar amb el problema i la realitat del dia a dia que passa al nostre voltant. Es tracta d’un projecte amb contingut del conflicte i del territori facilitat per la Lliga dels Drets dels Pobles, desenvolupat per un equip d´ESDi a nivell de recerca, disseny i conceptualització.

(Re)surfing Europe
11:00 am
cultura

(Re)surfing Europe és una activitat que proposa la descoberta de l'exposició «Surfing Europe» de Quim Domene a través d'una visita i un taller pràctic al voltant de les obres i els continguts que configuren aquest projecte. La instal·lació principal i les obres que l'acompanyen ens serviran com a pretext per preguntar-nos sobre els principals esdeveniments de caràcter social, polític i econòmic que han tingut o tenen lloc en la nostra realitat actual, per acabar duent a terme una proposta pràctica que els posi en joc fent ús de la tècnica del collage.

Vespre de monòlegs
8:00 pm
cultura

En el marc del  cicle cultural mensual Carrer Cultura Jove, l'Àrea de Joventut de Santa Coloma de Farners ha organitzat un vespre de monòlegs per poder gaudir i riure sense parar. 

Els monòlegs aniran a càrrec de: