No et pots perdre

Casa de la Paraula

La Casa de la Paraula és el centre neuràlgic de la cultura de la nostra ciutat. 

Què hi trobem?

   Espai Vinyoli

L'Espai Vinyoli recrea l'univers del poeta amb una forta vinculació a la capital selvatana on passava els estius de la seva joventut. La natura que envolta el municipi va tenir un paper clau en la configuaració de la seva sensibilitat poètica.

Més informació a: www.casadelaparaula.cat 

   Exposició: El paisatge com a experiència

Col.·lecció d'art de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

Més informació a: www.casadelaparaula.cat

 

    Museu de les Galetes

Està situat dins la mateix fàbrica Trias, a l'entrada de la ciutat. S'hi mostre el món de les galetes el llarg del segle XX, eines i màquines per convertir el blat en pa o galetes. També es recrea un despatx i una botiga amb mobiliari, s'exposa en detall la maquinària i el procés per elaborar les teules. Un vídeo contrasta els antics i actuals processos d'elaboració. Destaca una àmplia col·lecció de capses antigues i modernes d'assortit de galetes. 

 

   Centre Lúdic i Termal 

El Magma és el centre lúdic termal més gran de Catalunya. Permet disfrutar d'unes aigües declarades d'utilitat pública el 1889 per les seves propietats medicinals.

 

   Balneari

El Balneari termes orion ens convida a descobrir de nou l'essència de la més prestigiosa tradició termal catalana. En un edifici neoclàssic d'inspiració colonial completament reformat conviuen la història i l'avantguarda per oferir un ambient familiar i acollidor, una proposta de tractaments i serveis termals àmplia i personalitzada i una reconeguda oferta gastronòmica. 

 

   Catalunya Tennis Resort 

El centre d'oci esportiu Catalunya Tennis Resort ofereix la possibilitat de jugar a Tennis, Pàdel, Futbol, Mountain Bike o passar el dia a les seves piscines.