Caramelles | Cantaires de Farners | Santa Coloma de Farners

El popurri 2015, una de les peces de les caramelles més esperada pel públic, fa un repàs en clau d’humor dels esdeveniments que han succeït al llarg de l’any a la ciutat o en l’àmbit de país. Aquest any parlen de les eleccions municipals i també dediquen unes paraules de comiat a l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, que després de 20 anys en el càrrec ha decidit no presentar-se a les eleccions. També han inclòs el tema de les obres d’urbanització que s’han fet als carrers Trueta i Calau, unes obres que han durat més dels 4 mesos previstos inicialment. Els casos Pujol, Bárcenas, Blesa, Urdagarín, Pantoja o Núñez són també protagonistes del popurri.
Aquest any també s’han inclòs al repertori sardanes i peces tradicionals catalanes com “Llevantina”, “La balada d’en Lucas”, “És la moreneta” i “Nit de Pasqua”. 
Aquest diumenge, els Cantaires de Farners recorren els carrers i places de la ciutat amb les seves caramelles i al migdia faran un concert a l’Auditori Municipal. 
Dimarts de Pasqua es celebra una de les festes més arrelades i populars de la ciutat: la Festa del Cor a Farners, organitzada pels Cantaires de Farners. Aquesta festa es va fer per primera vegada l’any 1903, una iniciativa dels Cantaires de Farners que posava punt i final als dies de cantades de caramelles de Setmana Santa. Amb el pas dels anys, aquesta festa va anar guanyat seguidors fins al punt que l’Ajuntament de Santa Coloma va declarar aquesta diada com a festa local.
Caramelles | Cantaires de Farners | Santa Coloma de Farners  Caramelles | Cantaires de Farners | Santa Coloma de Farners 

Fotos: La Selva Comunica