Els habitants de Santa Coloma de Farners gaudeixen de la potestat de poder prendre part en les decisions polítiques que es prenen a la ciutat. Un exemple explícit és la iniciativa, ja consolidada en els darrers anys, dels Pressupostos Participatius, que té com a objecte implicar a la ciutadania a l'hora de dur a terme accions per millorar Santa Coloma.

En l'edició d'enguany, els ciutadans i ciutadanes tenen a les seves mans el destí de 115.000 euros, i la seva participació ha quedat palesa en les 188 propostes que s'han rebut en total. D'aquestes, 11 són les que han aconseguit arribar a la fase final, després d'haver superat les fases prèvies del procés participatiu.

Així doncs, el període de votació s'obrirà el pròxim dilluns 25 de novembre i romandrà obert fins al 15 de desembre. Totes les persones que estiguin empadronades a Santa Coloma de Farners i tinguin més de 16 anys podran participar del procés, votant de forma presencial a les urnes que hi haurà ubicades a l'Ajuntament i en diversos emplaçaments de la ciutat, o en línia a través del següent enllaç:

http://scf.cat/microsites/pressupostos-participatius/inici