Santa Coloma de Farners acollirà, des del pròxim 29 de novembre fins al 15 de desembre, la "Quinzena Gastronòmica de l'Escudella i Carn d'Olla", una iniciativa que sorgeix de la col·laboració de l'Ajuntament amb diferents establiments de restauració de la ciutat.

L'objectiu d'aquesta jornada gastronòmica, de més de 15 dies de durada, és posar en valor aquests dos plats tan nostrats (l'escudella i la carn d'olla), especialment en aquesta època de l'any. Cada col·laborador s'encarregarà de donar a ambdós plats el seu toc més personalitzat i diferencial.

Els establiments participants són: Gourmet Farners (cuina asiàtica), Can Baldiri (casa rural), Balneari Termes Orion, El Tap, Can Gurt, Hotel Pinxo, Can Panxo, i Fonda Joan.

Així doncs, amb aquest projecte gastronòmic, es pretén atraure al major nombre de visitants a la ciutat, com també es busca promoure la gran oferta gastronòmica disponible i incentivar el teixit associatiu i econòmic de Santa Coloma de Farners en aquest àmbit.