S'acosten dates de festivitat, celebracions i de passar estones amb familiars i amics. Però tot això no impedeix que també aflori el nostre costat més solidari, aquell que recorda que hi ha persones que necessiten l'ajuda dels altres per poder sobreviure. Malauradament, encara queda molta feina per fer en matèries de medicina i recerca, i per això es necessiten recursos econòmics, per tal de potenciar la investigació científica de malalties que ara com ara no tenen estipulada una curació definitiva.

En aquest sentit, Santa Coloma de Farners no és una excepció. Enguany, des de l'àmbit d'educació de la ciutat s'han organitzat diferents activitats com concerts, tallers infantils, quines, sortejos; totes elles amb un denominador comú: destinar íntegrament tota la recaptació per a La Marató de TV3.

Els centres educatius que formen part d'aquesta iniciativa conjunta són: l'Escola Sant Salvador d'Horta, la Salle Santa Coloma de Farners, la Comissió de Festes de pares delegats de l'Escola Castell de Farners, l'Escola Municipal de Música Josep Carbó, les Llars Municipals el Tabalet i Mainada, l'Escola d'Adults i el Centre de Formació d'Adults de la Selva.

D'aquesta manera, queda ben palesa la solidaritat que transcorre a través de les diverses escoles que hi ha implantades al llarg de tot el territori colomenc.

Area de govern: