Presentació del llibre La copa de Caldes i del curtmetratge En venda

Mateu Ciurana, autor

Description

Acte organitzat per Òmnium Selva Interior

Sinopsi del llibre La copa de Caldes:

Totes les històries i llegendes sobre El ­Greal són falses. El vertader destí de la copa amb què Jesús de Natzaret va compartir el vi amb els seus deixebles, el vespre que el van trair, es desvetlla en aquest llibre». Així comença Mateu Ciurana -que fa la seva primera incursió en la narrativa escrita- a explicar aquesta curiosa història que es perllonga durant vint segles, amb l'epicentre al mineromedicinal poble de Caldes de Malavella.

Sinopsi del curtmetratge En venda:

Un plat de vedella amb salsafins servit en un restaurant genera un seguit d’emocions en el client que el portarà a una situació molt especial... Així comença En venda, el darrer curtmetratge del caldenc Mateu Ciurana.

Protagonitzat per Mariona Ginés i el mateix director, que també en signa el guió, és una nova producció de Veinàlia Produccions, finançada com és habitual mitjançant una campanya de micromecenatge i filmada amb l’habitual equip de rodatge, encapçalat per Mireia Lluch (producció) i Laia Font (direcció de fotografia). Anteriorment, Mateu Ciurana havia rodat Llàtzer (2013), Diògenes, el gos (2014) –amb Gerard Quintana com a protagonista– (2014), Testament (2015), La senyora de la 212 (2016) –amb Teresa Gimpera com a protagonista– i La roda (2017), amb Mariona Ginés.

Start Date - End Date

07/02/2020

Start Time - End Time

19:00

Cost

Share This