Des de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners us fem arribar informació provinent de l'Institut Català de la Salut sobre com actuar per anar de visita al CAP o per fer-hi una consulta.
La primera premissa a tenir en compte és no desplaçar-s'hi presencialment, sinó contactar-hi per telèfon (972 84 30 16 - 902 111 444 - 93 326 89 01).

En cas de no obtenir resposta, podeu contactar amb el Centre d'Atenció Primària de la ciutat a través del web de programació visites:

https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx

Un cop en el portal, deixeu un missatge i el personal sanitari us contactarà en horari de 8.00 a 20.00 h de dilluns a divendres. Fora d'aquest horari, heu de trucar al 061 per urgències i al 112 per emergències.

Alternativament, també hi podeu contactar de forma telemàtica a través de l'espai digital de La Meva Salut. Des d'aquí, tindreu la possibilitat de fer una consulta en línia amb el vostre professional sanitari, descarregar-vos el Pla de medicació, resultats de proves, informes, diagnòstics i gestionar la vostra pròpia agenda.

Si encara no disposeu d'accés a La Meva Salut, ara de forma excepcional, podeu sol·licitar el vostre usuari i contrasenya mitjançant l’enllaç que trobareu a continuació o el telèfon 900 053 723.

https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/registra-t

Equipament: