A partir del pròxim dilluns 1 de juny, tres equipaments municipals reobriran presencialment al públic, sempre amb cita prèvia i amb les pertinents mesures de prevenció i seguretat.

Biblioteca Joan Vinyoli

L'horari d'obertura serà els matins de dimarts, dimecres i divendres de 10:30 a 13:30 h i les tardes de dilluns i dijous, de 16 a 19 h.

Amb la finalitat d'evitar aglomeracions, el servei de préstec es prestarà mitjançant cita prèvia. Serà necessari posar-se en contacte amb la biblioteca a través del telèfon 972 840 121, l'adreça de correu electrònic biblioteca@scf.cat o mitjançant el formulari web, per concertar l'hora de visita i sol·licitar els documents que hom es vol endur. Les cites seran unipersonals, excepte en el cas de les persones dependents i els menors de 14 anys, que hauran d'anar sempre acompanyats d'un adult. 

En canvi, per al retorn de documents no serà necessari demanar cita amb antelació. A partir del dia d'obertura, serà possible començar a fer retorns mitjançant les bústies internes que es posaran a disposició amb aquesta finalitat.  Per tal de garantir la seguretat, els documents retornats es posaran en quarantena durant un període mínim de 14 dies. Els préstecs actuals han estat prorrogats automàticament fins al dia 1 de juliol.

Els usuaris no podran accedir a la col·lecció general de documents, així com tampoc utilitzar els ordinadors ni altres dispositius. La disponibilitat dels documents es pot consultar accedint al catàleg ARGUS. Fins a nou avís, les activitats culturals continuen suspeses. El servei de préstec interbibiliotecari continuarà suspès durant aquesta fase, per la qual cosa la biblioteca només podrà oferir als usuaris els llibres de la seva col·lecció. 

Àrea de Serveis Socials

L'equipament obrirà de dilluns a divendres, de 9.00 h a 13.00 h. També podreu contactar-hi a través del telèfon 972 843 325.

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

Obrirà de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h. A més a més, teniu a la vostra disposició el número 972 840 808.