Si la situació d’excepcionalitat ho permet, aquest estiu es realitzaran els Casals d’Estiu Infantil i Juvenil de Santa Coloma de Farners.

D’una banda, del 29 de juny al 28 d’agost, es durà a terme el Casal Infantil per a infants de 3 a 12 anys que tinguin el calendari de vacunes al dia. Sota el lema ‘Pirates pel canvi climàtic’, els nens i nenes podran gaudir d’un estiu amb bona companyia i farcit d’activitats relacionades amb tenir cura del medi ambient. El preu variarà en funció del nombre d’infants inscrits i del total de setmanes que es vulguin contractar. Hi haurà servei de menjador pel preu de 7 €/dia.

Des de l’1 fins al pròxim 15 de juny, les famílies interessades podran dur a terme la preinscripció a través del web de l’Escola Castell de Farners (AMPA):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGwWGAMoMi83auLb2ge-sNcjOh_ncbnB8tbHuW0tWwYiYcQw/viewform

D’altra banda, durant el mes de juliol tindrà lloc el Casal d’Estiu Juvenil ‘El crim quasi perfecte’, on els participants (joves de 12 a 16 anys que tinguin el calendari de vacunes al dia) hauran d’aguditzar els sentits per a descobrir el/els responsables dels tres assassinats esdevinguts en el Cercle Jove.

Tothom qui estigui interessat haurà de preinscriure’s través del següent enllaç, sempre abans de la finalització del termini, que serà el pròxim 15 de juny. Tindrà un preu de 55 €.

https://docs.google.com/forms/d/1BBsx3XoGannuNGYt7HyQaAeUNKVvptIDAYBD1JWZH0M/viewform?edit_requested=true

Si necessiteu més informació o resoldre dubtes, teniu a la vostra disposició l’adreça de correu: ampacastelldefarners@hotmail.com.

Per causes alienes a l’activitat, els dies es poden veure modificats, ja que la pandèmia del COVID-19 està provocant grans canvis a les normatives que regulen els Casals.

Quan se sàpiga plenament la seva execució, es demanarà a les famílies que se’n faci efectiu el pagament.