El pròxim diumenge 12 de juliol tindrà lloc el 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple', una iniciativa solidària impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple que enguany arriba a la seva 27a edició. Com sempre, la recaptació obtinguda anirà destinada a millorar la qualitat de vida de les 9.000 persones amb Esclerosi Múltiple que hi ha a Catalunya.

Val a dir, que el 'Mulla't' d'aquest 2020 a Santa Coloma de Farners serà diferent envers altres anys. A causa de la situació d'excepcionalitat sanitària arran de la pandèmia de Covid-19, la Piscina Municipal La Nòria no acollirà l'acte presencial, on les remullades voluntàries formaven part de l'ordre principal de la jornada.

Tot i això, des de l'Ajuntament volem seguir aportant el nostre granet de sorra per no posar fre a la lluita contra aquesta malaltia. En aquest sentit, el consistori se suma a la campanya general per recaptar fons mitjançant la venda d’articles de 'merchandising' del 'Mulla't', tots ells dissenyats per la il·lustradora Mariona Tolosa Sisteré.

Volem fer una crida a la col·laboració ciutadana, perquè en temps de Coronavirus, no podem oblidar-nos d'aquesta greu patologia. Ajudeu-nos a superar el repte i avantatjar la recaptació que ens hem marcat com a objectiu (350 €).

Podeu accedir a la nostra botiga virtual a través del següent enllaç:

https://www.mullat.cat/repte?id=santacolomadefarners