El pròxim dimecres 22 de juliol s'estrenarà la proposta musical 'Mini-Dimecres a la Covi-Fresca', una versió adaptada dels tradicionals 'Dimecres a la Fresca' de Santa Coloma de Farners.

Des de la regidoria de Festes s'ha engegat aquesta iniciativa estiuenca per fer gaudir a la ciutadania d'una bona vetllada amb música, i per desconnectar una mica de la situació d'emergència sanitària arran de la pandèmia del Covid-19.

Així doncs, els concerts tindran lloc els propers 22 i 29 de juliol i el dijous 6 d'agost a la plaça del Firal (22.00 h), amb les actuacions de Jazzcat, Beher3 i el concert de Combos de l'Escola Municipal de Música Josep Carbó, respectivament.

Cal tenir en compte que l'aforament serà de caràcter limitat, i els assistents hauran de fer efectiu el compliment de les mesures de seguretat que hi haurà indicades a l'entrada dels concerts. L'obertura de les portes d'entrada es realitzarà amb suficient antelació per permetre que els assistents accedeixin al recinte de forma esglaonada. També està previst senyalitzar i distingir clarament les entrades.

Us esperem dimecres vinent i els successius perquè tots plegats puguem passar una estona agradable i amb la millor companyia.

I recordeu la consigna, si us plau: distància, mans i mascareta.