Des de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners s'ha engegat la iniciativa 'SantaColoma TeamPlay: Castells', una activitat de caràcter cooperatiu que pretén activar als i les joves després de la situació d'excepcionalitat sanitària que hem hagut de patir, sempre tenint presents les mesures de seguretat dictaminades per les autoritats competents.

També s'han fixat com a objectius promoure l'interès cultural i d'oci juvenil de la ciutat, així com promocionar el comerç susceptible d'interès pel jovent.

El joc, que va adreçat a persones de 16 a 35 anys, tindrà una durada de 9 dies (del 23 de juliol a l'1 d'agost) i els participants hauran d'intentar guanyar el nombre més gran de castells/punts possibles repartits en equips de 4 membres. Les regles de la proposta juvenil estableixen dues vies alternatives per tal d'aconseguir puntuació:

- Participant dels jocs i responent les preguntes mitjançant el compte d'Instagram: @SantaColomaTeamPlay

-Consumint als comerços col·laboradors.

A partir d'anar superant els diferents reptes i enigmes que es proposaran i dels tiquets de compra o consumicions dels comerços col·laboradors, els participants tindran la possibilitat d'anar sumant punts, que es traduiran en premis de diferents serveis i productes dels comerços, bars i restaurants de Santa Coloma de Farners.

La relació d'establiments que formen part de l'activitat lúdica són: els bars Sport, Tocs, Pinxo, Angelines i Panxo, el Racó de Farners, la Bodegueta, Can Corminas, El Ninot, Casa Malé, Font Esport, Si no fos, la Rostisseria ca la Teresa i Comercial Puig. Val a dir, que encara queden pendents més confirmacions de locals comercials colomencs per prendre-hi part.

El període d'inscripcions serà obert fins al pròxim dimecres 22 de juliol a les 12.00 h. Tothom qui estigui interessat a participar-hi haurà d'emplenar un formulari. Accediu-hi a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfoW6iLPKH73gDnfgS7hkGgieb0LMepArVYGEJtj2yCezGA/viewform
 

Area de govern: