Aquest passat dijous 30 de juliol ha tingut lloc a l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners l'acte de lliurament d'un gronxador inclusiu, gràcies a la recaptació obtinguda per la 'Campanya Solidària 2019', duta a terme a Santa Coloma de Farners.

Aquesta iniciativa, que enguany s'anomena 'Tots els infants volen gronxar-se!', fa anys que s'organitza a la ciutat, i és impulsada per l'Associació de Comerciants de Santa Coloma de Farners i la Federació de Comerç de la Selva.

D'aquesta manera, l'associació comercial ha fet entrega d'un gronxador inclusiu per a infants amb mobilitat reduïda. Els fons recaptats són fruit dels donatius a través de la campanya solidària, juntament amb l'aportació econòmica de l'Obra Social 'la Caixa'.

L'entrega ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera, el regidor de Comerç, Emilià González, el regidor d'Obres Públiques i Serveis Municipals, Jonathan Sirés, el president de l'Associació de Comerciants de Santa Coloma, Jordi Bofill, i com a representant de la Federació de Comerç de la Selva, Montserrat Pujolràs.