L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i l'entitat juvenil La Bulla proposen una jornada cultural destinada al col·lectiu juvenil, tot i que estarà oberta a tots els públics.

Tindrà lloc el pròxim dissabte 10 d'octubre al parc de Sant Salvador, de les 18.00 fins a les 23.30 h. El programa consta de dos torns: el primer, format per espectacles de circ; i el segon, en el qual hi haurà un monòleg i l'actuació musical de Pony Pisador.

A continuació detallem el programari d'activitats d'enguany:

Primer torn

- 18.00 h: Espectacle de teatre, dansa i poesia (L'últim sifir)
- 18.45 h: Espectacle de trapezi (Viatge sense maletes)
- 19.30 h: Espectacle de clown (Bellboy circus)

Segon Torn

- 21.00 h: Monòleg amb Ana Polo i Oye Sherman
- 22.30 h: Concert amb Pony Pisador

Serà de caràcter obligatori el compliment de les mesures de prevenció i seguretat sanitàries arran de la situació d'excepcionalitat actual. En aquest sentit, a les taules només hi podran seure 5 persones com a màxim, i tothom que vulgui assistir-hi haurà de portar emplenat correctament el model de declaració responsable, que el podeu obtenir a través de l'arxiu que trobareu adjunt o en el formulari. També cal destacar que tots els assistents hauran d'arribar mitja hora abans de l'inici de cada torn per tal de dur a terme una entrada de forma segura i esglaonada.

Accediu al formulari d’inscripció a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScF7KcSZ3IuGXPOrOenIkT-VosyBAENOQJwxRUrnaCjXTfQUQ/viewform

Aquesta jornada arriba en temps difícils per la nostra joventut, ja que amb la crisi sanitària els sectors cultural i de l'oci han quedat molt malparats. Des del consistori considerem que és necessari que els i les joves de la nostra ciutat disposin d'aquests espais d'oci i cultura, després de tot el que han hagut de passar amb el confinament.