A partir d'aquest divendres 16 d'octubre entren en vigor les noves mesures decretades per la Generalitat de Catalunya per aturar la propagació del Covid-19 i reduir l'increment de casos i l'alt índex de contagi, que aquests darrers dies ha crescut considerablement a tot el territori català. La seva vigència serà durant 15 dies des de la seva publicació al DOGC.

L'hostaleria, la restauració, les estètiques, el petit comerç..., tots ells han tornat a ser colpejats per la crisi sanitària, i a Santa Coloma de Farners no som una excepció. Des d'aquest divendres, se suspenen les activitats de restauració, en tota mena de locals i establiments, excepte l'entrega a domicili o recollida a l'establiment amb cita prèvia.

Pel que fa als comerços de la ciutat, hauran de limitar el seu aforament al 30%, excepte els establiments minoristes d'alimentació, begudes, productes d'higiènics i articles de primer necessitat, que l'han de reduir al 50%. Sempre s'haurà de garantir una distància mínima d'1,5 metres entre clients (si no és possible, només es permet la permanència d'un client). Als mercats municipals també es limitarà l'aforament al 30%.

Donada la nova situació de crisi que a partir de demà ens tornarem a trobar, proporcionem a la ciutadania un nou llistat d'establiments amb els serveis que presten. Podeu descarregar-vos-el a través de l'arxiu que trobareu adjunt. Des del consistori seguim donant crèdit i refermant el nostre compromís amb el comerç local i de proximitat.

AttachmentSize
PDF icon comerc_scfcovid_oct20_1_-_15-10-20.pdf555.95 KB