"El meu germà persegueix dinosaures", de Stefano Cipani

Cinema Cicle Gaudí

Description

SINOPSI

En Jack té cinc anys, dues germanes i desitja amb totes les seves forces un germà per jugar a “coses de nois”. Un dia, els pares li anuncien que tindrà un germanet i que serà especial. En Jack està boig d’alegria: “especial” per a ell significa “superheroi”. Però amb el pas del temps comença a sentir-se defraudat. El seu germà Giovanni no és un superheroi, la realitat és que ha nascut amb Síndrome de Down. És en aquest moment quan el seu entusiasme es transforma en rebuig i vergonya.

 

Haurà de passar l’adolescència per adonar-se que la seva idea inicial no estava tan equivocada: el seu germà Gio contagia tanta vitalitat que arriba a concloure que potser sí que és un superheroi de veritat; i que, en qualsevol cas, és el seu millor amic.

 

“EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES” està basada en la història real de Giacomo Mazzariol, l’autor del llibre original i “Jack” a la vida real.

 

FITXA TÈCNICA

 Direcció: Stefano Cipani

 Guió: Fabio Bonifacci

 Música: Lucas Vidal

 Fotografia: Sergi Bartrolí

 Estrena: Juliol 2020

 Durada: 100 min.

 Gènere: Comèdia per a tots els públics

 Intèrprets:Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma, Luca Morello, Francesco Gheghi, Antonio Uras, Lorenzo Sis

Si voleu més informació cliqueu aquí

Start Date - End Date

13/02/2021

Start Time - End Time

19:00

Event Location

Auditori

Cost

Share This