En els propers dies s'iniciaran els treballs de prevenció d'incendis a la franja perimetral de Santa Coloma Residencial. Concretament, les tasques corresponen a la realització del manteniment del perímetre de protecció d'incendis forestals de 25 metres al voltant de tota la urbanització.

Les feines de manteniment i obertura de la franja continuaran també a la part posterior dels carrers del Prat i de Dalt. Aquests treballs es realitzaran a través del Servei de Prevenció d'Incendis Forestals del Consell Comarcal de la Selva.

Paral·lelament a aquestes tasques, aquest passat dilluns 1 de febrer s'ha dut a terme la reunió informativa que es va acordar amb els veïns i veïnes per tal d'explicar les actuacions a realitzar en matèria de prevenció d'incendis a la zona verda central coneguda com la font de l'Alemany.

A la reunió, els responsables municipals, del Departament d'Interior, de la Diputació de Girona i del Consell Comarcal de la Selva, així com representants de Bombers i del cos d'Agents Rurals han explicat els treballs que cal executar per a una correcta prevenció d'incendis, i han donat resposta a tots els dubtes de la ciutadania.