Des de l'Àrea de Joventut s'ha organitzat una nova proposta d'oci alternatiu dirigit als i les joves de Santa Coloma de Farners, tot i que la participació serà oberta al conjunt de la ciutadania. En aquest cas, es tracta d'una 'Escape Room' de carrer, que tindrà com a punt de partida la plaça Farners i es dispersarà per diversos indrets de la ciutat.

L'activitat, que duu com a nom 'El marxant d'art', es realitzarà el proper dissabte 10 d'abril a les 17.00 h, i anirà a càrrec de la companyia Estrambòtic. Els i les participants, dividits en equips de 2 a 4 persones, hauran de cooperar i treballar en equip i amb enginy i agilitat per superar els enigmes que es vagin trobant a mesura que la trama vagi avançant, i trencar-se les banyes per resoldre el misteriós cas del robatori d'unes peces d'art de valor incalculable.

Una persona ha estat detinguda per les autoritats acusada de tenir una vinculació directa amb la compra il·legal d'aquestes pintures. Es té coneixement de la data i l'hora en què es durà a terme la transacció, i els equips disposaran de les dues hores prèvies per treure a la llum la incògnita.

L''Escape Room' és totalment gratuïta i compleix amb tota la normativa sanitària actual. Cal remarcar que, durant el seu desenvolupament, serà d'obligat compliment el conjunt de mesures de seguretat vigents per posar fre a la situació epidemiològica.

Per prendre part de la misteriosa aventura caldrà disposar d'un telèfon mòbil amb sistema operatiu Android, carregat al 100% i amb connexió a internet, ja que l'activitat disposa de suport digital d'on s'obtindrà a través de vídeo i text tota la informació per resoldre el cas.

Els i les menors de 12 anys hauran d'anar acompanyats d'una persona adulta i portar correctament emplenat el Model de Declaració Responsable, el qual podeu descarregar-vos a través de l'arxiu que trobareu en format adjunt.

Tothom qui vulgui endinsar-se i gaudir d'aquesta proposta d'investigació haurà d'inscriure's prèviament, mitjançant el següent enllaç:

https://forms.gle/Bghwm8q1iRqP4DPX9

Podeu obtenir més informació detallada sobre 'El marxant d'art' visitant el lloc web:

https://estrambotic.cat/el-marxant-dart/