Aquest diumenge l'Auditori Municipal ha acollit la segona sessió del cicle cultural juvenil 'Carrer Cultura' amb l'obra de teatre 'Elles', de la mà de la companyia 'La Melancòmica'.

Es tracta d'una peça d'humor satíric que repassa els clixés de gènere i treu a escena sense contemplacions les qüestions femenines de les quals ningú parla. Les tres joves actrius han pujat a l'escenari amb molta energia, i partint des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat, han fet un repàs en clau d'humor a les grans temàtiques de gènere i sexistes.

La funció ha fet un recorregut per una gran varietat de qüestions estereotipades envers les dones com la depilació, la menstruació, la pornografia, les princeses Disney, el cos femení, les diferències entre homes i dones en el dia a dia, entre d'altres; totes elles embolicades en ampli ventall d'escenes, esquetxos, monòlegs i gags.

Així doncs, 'Elles' ha tingut una gran acollida entre la ciutadania, ja que prop de noranta persones han omplert l'Auditori. L'obra, que ha aportat una gran espurna d'empoderament femení, ha convidat al públic assistent a la reflexió i introspecció d'una forma divertida, atrevida i, alhora, descarada, contundent i desinhibida.

Amb un acompanyament musical brillant, i tirant d'humor, ironia i pensament crític, les tres protagonistes han fet vibrar a tots els i les presents, i han emplenat l'Auditori de grans veritats entorn les dones fent que ningú abandonés la sala amb indiferència.

Amb aquest acte es dóna per tancat el conjunt d'activitats per a commemorar el 8M, Dia Internacional de la Dona, a Santa Coloma de Farners. Pròximament s'anunciarà l'espectacle del 'Carrer Cultura' del proper mes d'abril, que novament esperem i desitgem que obtingui una gran rebuda.

Equipament: