Hi ha coses que malauradament no passen cada dia. Evidentment, una d'elles és que un esportista de Santa Coloma hagi estat convocat per participar en una competició de tal magnitud i impacte mundial com són els Jocs Olímpics. Fem referència a Jofre Cullell, enguany proclamat campió d'Espanya de BTT en la categoria sub-23 per quarta vegada consecutiva.

Els excel·lents resultats esportius acumulats l'avalen, i Cullell participarà per mèrits propis als Jocs Olímpics de Tòquio, el seu debut en uns JJOO. Amb motiu d'aquesta fantàstica notícia, el Club Ciclista Farners, el seu club, ha organitzat en col·laboració amb l'Ajuntament una jornada per donar suport i escalf a Cullell per afrontar aquest gran repte esportiu que el destí li ha posat al davant.

En aquest sentit, la cursa olímpica d'XCO en la qual prendrà part Cullell tindrà lloc el proper dilluns dia 26 de juliol, i es retransmetrà en directe a l'Auditori de Santa Coloma de Farners a través d'una pantalla de grans dimensions. La trobada, oberta a tota la ciutadania, serà a les 07.45 h del matí, i s'hauran de respectar totes les mesures de seguretat i protecció en matèria de salut pública, així com les limitacions d'aforament establertes pel PROCICAT adreçades a equipament culturals. Així doncs, l'Auditori Municipal podrà albergar un total de 175 persones.

En una entrevista publicada a la pàgina web de la Real Federación Espanyola de Ciclismo, Jofre recorda l'emoció del moment d'assabentar-se que era un dels tres convocats per la federació espanyola, i com aquest fet va incidir en la seva planificació esportiva. El talentós 'biker' català s'ha marcat com a objectiu afrontar el repte gaudint al màxim de l'experiència, i amb il·lusió i ambició, a l'espera que li surti un dia rodó en un circuit en el qual assegura que "s'adapta força bé a mi, m'agraden les pujades i que sigui força tècnic".

Podeu veure l'entrevista sencera a través del següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=17UXPmGLxwc

Des del consistori convidem al conjunt de la ciutadania a venir a fer pinya i donar empenta al Jofre, en aquest moment històric per l'esport de Santa Coloma. Ens omple d'orgull que una persona de la ciutat hagi arribat a l'elit i competeixi amb els millors del món, i per aquest motiu ens vam sumar a la iniciativa impulsada pel Club Ciclista Farners.

Et desitgem molta sort, Jofre!

Equipament: