Demà dimarts 17 d'agost començaran les obres d'asfaltat dels carrers Joan Maragall i Esperança de Santa Coloma de Farners. Concretament, els treballs de fresat i asfaltat s'executaran al carrer Esperança, en el tram que hi ha entre els carrers Moragas i Camprodon; i al carrer Joan Maragall, entre la carretera de Sils i el carrer Monturiol.

Les actuacions de millora i manteniment de la via pública comportaran diverses afectacions pel que fa al trànsit de vehicles pels sectors afectats, com el tancament de carrers, l'estacionament i l'accés als guals. Els veïns de la zona han estat notificats de tots els canvis que, a més, estaran degudament senyalitzats per l'empresa responsable dels treballs.

A continuació detallem els carrers on es veurà afectada la mobilitat durant el període de durada de les obres. Els trams dels carrers Esperança i Joan Maragall quedaran tallats a la circulació de vehicles, així com els accessos als carrers Gaudí, Doctor Fleming, Monturiol i Grabulosa, aquest darrer en el tram situat entre els carrers Avenir i del Rocar. Tothom qui vulgui sortir de la ciutat haurà de fer-ho pel carrer Moragas (Bon Preu).

Les obres tenen un termini d'execució previst de quatre dies, fins al divendres 20 d'agost, i han estat adjudicades a l'empresa Excavacions i Pinturas S.A.U de Banyoles.

AttachmentSize
PDF icon planol_situacio.pdf829.16 KB
Area de govern: