Aquesta setmana s'han iniciat els treballs d'arranjament i millora del ferm de la carretera de Farners. L'actuació s'executarà al llarg dels seus 12 quilòmetres, des del parc de Sant Salvador fins al Collet de l'Arbós, límit del terme municipal de Santa Coloma.

Aquesta intervenció suposarà una eliminació dels clots que hi havia provocats pel pas dels cotxes i la pluja, i una millora de les condicions d'ús d'una pista que compta amb un important trànsit de vehicles durant tot l'any.

Aquesta època de l'any, un cop iniciada la tardor i l'arribada de les primeres pluges, és la idònia per a dur a terme accions d'aquesta índole, ja que resulta més profitós fer-les ara que a l'estiu perquè el terreny no es troba en unes condicions tan seques per treballar-lo.

Està previst que l'actuació finalitzi en el transcurs de la setmana vinent. Mentre durin els treballs, des de l'Ajuntament demanem a la ciutadania que, si no és estrictament necessari, no utilitzi la carretera, per tal de facilitar les tasques als operaris. En el cas que hàgiu de fer-la servir, molta precaució a l'hora de desplaçar-hi per la presència de maquinària pesant treballant.

Area de govern: