L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ja té les 12 propostes de la convocatòria dels Pressupostos Participatius del 2021, un mecanisme de participació ciutadana que té com a objecte implicar els veïns i veïnes pel que fa a l'execució d'actuacions per millorar Santa Coloma. En l'edició d'enguany, la ciutadania tindrà la potestat de decidir, entre el 13 i 26 de desembre, el destí d'una partida de 100.000 euros del pressupost municipal. Les 12 propostes que passen a la fase final són:

 

- Millora i actualització del pati d'educació infantil de l'Escola Castell de Farners

- Il·luminació del camí del parc Sant Salvador fins al balneari

- Millores al pavelló de la Nòria

- Parc infantil a la Llar d'infants La Mainada

- Millora del pati de la Llar d'infants El Tabalet

- Escala d'accés a l'Escola Castell de Farners

- Instal·lació d'una marquesina a l'accés al pati de primària de l'Escola Sant Salvador d'Horta

- Arranjament de l'espai de darrera l'arxiu històric comarcal per crear l'Espai Francesc Rosquellas, dedicat a la ratafia

- Adequació de l'espai de socialització per a gossos de Can Malladó

- Ampliació i millora del parc de cal·listènia del parc de Sant Salvador

- Adequació de la pista de bàsquet de Can Malladó

- Millora de la zona de l'aparcament de l'Institut i del Centre de Recursos Pedagògics

 

Pep Prat, regidor de Partipació Ciutadana, explica que "volem agrair especialment la tasca feta per la Permanent del Consell de Poble, a totes les persones que han presentat iniciatives, a tota la ciutadania que ha participat en el procés fins a aquest moment, i també en especial als tècnics municipals i personal de l'Ajuntament que està treballant per al millor resultat d'aquest procés participatiu".

 

De fase inicial a fase final

Després de presentar les primeres propostes, a principis de novembre, ahir es van decidir la resta d'iniciatives en una jornada participativa, en una nova sessió del Consell de Poble, que va tenir lloc a la biblioteca Joan Vinyoli. 

La votació popular està prevista que sigui del 13 al 26 de desembre, i entre els dies 27 i 30 del mateix mes es farà el recompte dels vots dipositats a les urnes i es comunicaran les propostes guanyadores. Es podrà vota entrant al portal vota.scf.cat i a través de l'App.

Area de govern: