Dissabte esportiu a la ciutat amb motos i bàsquet

dg 19.07.2015

El 3x3 de bàsquet de can Malladó ha arribat enguany a la desena edició, una edició que ha registrat 230 participants de totes les edats. Els equips, formats entre 3 i 5 jugadors, han comptat amb la participació de molts jugadors i jugadores del Club Bàsquet Farners, col·laborador de l’esdeveniment juntament amb l’Ajuntament de Santa Coloma, i equips de Vilobí, Girona i Caldes de Malavella. Al matí han jugat les categories infantils i a la tarda els majors de 16 anys. Aquesta edició del 3x3 ha estat molt solidaria ja que durant tot el dia s’ha fet una recollida d’aliments a benefici del Banc d’Aliments. La cursa americana nocturna, per segon any consecutiu, ha tornat a fer respirar benzina durant 9 hores a Santa Coloma de Farners. Ha comptat amb una gran participació, 160 inscrits, i amb nombrós públic que han donat suport als corredors i corredores, generant un gran ambient. El circuit s’ha instal·lat al costat del pavelló dels Saioners.

Dissabte Esportiu | Santa Coloma de Farners

S’han fet cures infantils i de màsters, veterans i elit. Entre els corredors ha destacat la presència dels colomencs, Carla Magallón i Oriol Fàbregas. L’organització ha volgut destacar la presència femenina a la cursa obsequiant amb un ram de flors a les noies que han participat. L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, el Consell Comarcal de la Selva, Fast Competició, FCM i Accema han col·laborat en aquest esdeveniment que s’ha desenvolupat sense cap incidència i amb una excel·lent organització.
Dissabte Esportiu | Santa Coloma de Farners Dissabte Esportiu | Santa Coloma de Farners

Les dues activitat esportives d’aquest dissabte han comptat amb la presència del regidor d’esports de l’Ajuntament de Santa Coloma, Jordi Sitjà, que ha volgut donar recolzament a aquestes iniciatives esportives que s’han convertit en una tradició de l’estiu a la ciutat.

Historial

Altres notícies