Santa Coloma de Farners celebra la 20a edició de la Fira del Pa amb tomàquet, que torna tres anys després

dj 02.06.2022

Aquest diumenge dia 5 de juny Santa Coloma de Farners celebrarà la 20a edició de la Fira del Pa amb tomàquet. Es tracta d’un esdeveniment que es recupera plenament tres anys després i que tindrà lloc durant tot el dia al Parc de Sant Salvador. L’acte és organitzat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, a través de la regidoria de Festes i la Diputació de Girona i es podrà esmorzar, dinar, berenar i sopar amb pa dels flequers de Santa Coloma i degustar l’embotit i la carn a la brasa de carnissers del municipi. 

Durant el matí (de 9 a 13 h) es commemorarà el Dia Internacional de teixir al carrer (World Wide Knit in Public Day) amb l’objectiu de fer present aquesta activitat creativa i manual que pot prendre un caràcter socialitzador i terapèutic. Aquesta activitat és impulsada per la regidoria de Participació Ciutadana. A les 11 h tindrà lloc una cercavila amb gegants i a les 12.30 h concert amb The Gramophone Allstars Big Band, un grup de música que fusiona la música jamaicana dels anys seixanta (ska, rocksteady i reggae) amb diferents estils de música negra com el soul o el jazz entre molts d’altres. A partir de les 15 h., hi actuaran diferents grups de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó.

L’any passat, i per les restriccions de la Covid, Santa Coloma va celebrar un acte similar, batejat com a Dia del Pa amb tomàquet, on hi va haver concerts, gegants i havaneres.

Historial

Àrea de govern: Festes i Comerç

Altres notícies