L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners exigirà responsabilitats a l’empresa responsable del rebentament de la canonada del clavegueram a Santa Coloma Residencial

dc 22.06.2022

Arran del rebentament de la canonada del clavegueram a Santa Coloma Residencial, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners exigirà responsabilitats a l’empresa autora de l’incident. El consistori ha finalitzat les tasques de reparació, avui dimecres, de la canonada del clavegueram que ahir es va rebentar a la zona de Santa Coloma Residencial arran d’uns treballs de la companyia que està instal·lant fibra òptica a la ciutat. Aquesta incidència va provocar un abocament d’aigües residuals al riu d’Esplet i a la riera de Vallcarena.  

Els fets van ocórrer ahir a la tarda, quan en uns treballs d’instal·lació de fibra òptica per part d’una empresa privada es va produir el trencament del col·lector en alta del sistema de sanejament de Santa Coloma de Farners. A conseqüència del trencament hi va haver dues estacions de bombament del sistema que sobreeixien les aigües residuals sense tractar directament a medi. Concretament, es van abocar aigües residuals al riu d'Esplet i a la Riera de Vallcarena.

Historial

Altres notícies