Contractació de joves en pràctiques, dins del Programa Garantia Juvenil a Catalunya

dj 19.08.2021

Dins del Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu (FSE), l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ofereix tres llocs de treball: tècnic/a de Medi Ambient, tècnic/a de Turisme i tècnic/a d'Informàtica. La modalitat dels contractes de treball serà en pràctiques durant 6 mesos a jornada completa.

Hi poden accedir joves majors de 16 anys i menors de 30 que compleixin els següents requisits:

- Estar registrat en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb la condició de persona beneficiària.

- Constar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) a l'oficina de treball del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

- Acreditar estar en possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que l'habiliti per a l'exercici professional.

- Complir els requisits que exigeix la modalitat de contracte de treball en pràctiques.

- Haver obtingut el títol acadèmic en els darrers 5 anys.

Aquest programa té com principal objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves amb formació per tal de millorar-ne l'ocupabilitat i aconseguir, a través de l'adquisició d'aptituds i competències, la seva incorporació al mercat laboral d'una forma estable.

Per a més informació, podeu contactar amb l'àrea de Joventut enviant un correu electrònic a joventut@scf.cat o trucant al telèfon 626 328 972.

Historial

Altres notícies