CENTRE EIX DE NEGOCI

El Centre Eix de negoci està situat a l’entrada de Santa Coloma de Farners, en un modern edifici de la carretera de Sils.

Està format per espais comuns, despatxos individuals i espais de treball compartit: coworking. En total 25 punts de treball, a més d’una sala de reunions, una aula de formació, zones de descans i una cuina-office.

El Centre ofereix serveis de valor afegit per als usuaris i empreses, siguin de la tipologia que siguin, amb l’objectiu que tothom que tingui una idea, un projecte de negoci i/o un negoci ja constituït, considerat de futur, amb viabilitat tècnica i econòmica trobin un suport per consolidar-se i optimitzant els seus recursos. Entre aquests recursos, hi haurà l’accés a sessions de tutoria per a emprenedors impartides per diferents professionals de prestigi.

 

Carretera de Sils, 39
972 80 71 00
info@centredenegoci.cat
www.centredenegoci.cat

NOTÍCIES

 • 17/02/2017

  Els alumnes de 1r de Batxillerat de l'INS Vescomtat de Cabrera, d'Hostalric, van visitar el Centre Eix de Negoci aquest dimecres 15 de febrer.

  El director del Centre, Martí Juanola, i...

 • 09/02/2017

  Els alumnes de CFGM de Gestió Administrativa i CFGS d'Administració i Finances de l'INS Santa Coloma de Farners han visitat el Centre Eix de Negoci aquest dimecres 8 de febrer.

  Han tingut l...

 • 15/12/2016

  Aquest dijous 15 de desembre al matí ha tingut lloc la 3a Trobada d'Emprenedors i Empreses al Centre-Eix de Negoci. L'objectiu d'aquestes trobades és oferir oportunitats, donar a conèixer noves...

 • 06/07/2016
  El passat divendres 1 de juliol es va celebrar al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners la primera edició de la Mostra de Caràcters Creatius Start Art.
  Es tracta d'un...