150 persones han participat a la trobada Instagram Your City de la Festa de la Ratafia

S’ha fet la Ruta dels Segadors que ha anat a càrrec de 4 guies que han explicat els esdeveniments que van tenir lloc a la capital de la selva l’any 1640 quan el poble es va revoltar dient prou als abusos de les tropes de Felip IV. Aquest recorregut ha fet passar als visitants pel carrer de Dalt, els dipòsits de l’aigua a on han trobat unes fantàstiques vistes de la ciutat, el centre històric i s’ha acabat pujant al rocar que hi ha darrera de la font de Sant Salvador. 
Els guanyadors d’aquest concurs es coneixeran el dilluns 11 de novembre. Els premis que rebran els guanyadors són els següents: conjunt de joies gentilesa de Joid'art, una nit d’allotjament en mitja pensió i entrada a l’Spa a Mas Solà, una nit allotjament en mitja pensió al Balneari Termes Orión o a l’Hotel Pinxo, dues entrades al Magma, àpat al restaurant Àgora, Can Gurt, El Mini o al restaurant Vent d’Aram o un lot de galetes S.Trias o Successors F. Trias. 
Trobada Instagram Ratafia - Festa de la Ratafia - Santa Coloma de Farners  Trobada Instagram Ratafia - Festa de la Ratafia - Santa Coloma de Farners 

Fotos: La Selva Comunica