62è Concurs de Flors i 2n Mercat d’herbes de la ratafia

Durant els dies de la fira es podrà degustar i adquirir la millor ratafia local del concurs de la ratafia 2014, elaborada per en Marc Tomàs-Rodó i la seva àvia, Roser Massaneda. El mercat d’herbes de la ratafia estarà ubicat a la plaça Farners i a les mesures. La fira de la ratafia dóna el tret de sortida a l’època ratafiaire ja que coincideix amb la temporada en què es comencen a recol·lectar les herbes que s’utilitzaran per elaborar aquest licor tant tradicional. En el marc de la fira hi ha haurà tallers, xerrades, un concurs d’olfacte d’herbes de la ratafia o espectacles infantils. 
A diferencia d’edicions anteriors, aquest any el concurs de flors estarà instal·lat a l’església de Sant Sebastià i no a la capella dels Dolors com es venia fent fins ara. Al concurs hi haurà diferents premis: millor planta interior, millor ram silvestre, millor rosa, millor test amb flor, millor cactus, millor arbust, millor arbust interior, millor planta i millor ram infantil. A la plaça de Sant Sebastià també es faran mostres d’art floral així com en d’altres espais de la ciutat. 
Aquestes activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Santa Coloma, la Comissió de Flors i la Confraria de la Ratafia. 
Dissabte, l’Associació de Comerciants local farà l’activitat “Rejuga”, un mercat infantil de venda i intercanvi de joguines de segona mà. 
Flors i ratafia | Santa Coloma de Farners