Accions solidàries durant el mes de setembre

El proper dissabte 7 de setembre tindran lloc dues activitats. Per una banda, el dissenyador colomenc Carles Clota farà una desfilada de moda i cultura amb la finalitat de recollir aliments i roba de segona mà per a Càrites. La desfilada es farà a la plaça Farners, a les 20:30 h. 
També el dissabte, començarà la campanya de recollida de material escolar. L’objectiu és que tots els nois i noies comencin el curs amb el material necessari. Les persones que vulguin participar en aquesta iniciativa hauran de lliurar material que sigui nou. Es demanen llapis, gomes d’esborrar, bolígrafs blaus i vermells, cola de barra, regles de 20 cm, estoigs, maletes, calculadores, caixes de colors de 12 unitats, caixes de retoladors de 12 unitats, compassos i llibretes sense espiral. També es podran fer aportacions econòmiques. 
El dissabte 7 de setembre hi haurà un punt de recollida a la plaça del Firal i a l’IES, de les 09:00 h a les 13:00 h. El dilluns 9 de setembre, en el mateix horari, es podran fer les donacions a la plaça Farners i a l’IES. La campanya està promoguda per l’Ajuntament i les AMPAS que s’encarreguen de l’organització. El material recollit serà distribuït per Creu Roja seguint l’assessorament dels Serveis Socials i de les mateixes escoles que manifestaran les seves necessitats. 
El diumenge 15 de setembre, uns dies abans del començament de la Festa Major de Santa Coloma, tindrà lloc la primera cursa solidària a benefici del banc d’aliments de Càrites. Els participants a la cursa hauran d’aportar 2 quilos d’aliments. 
1_cursa_solidriascfarners.jpg