Aprovat el conveni per a la gestió del Centre d’Empresa i Ocupació

En aquest centre, que començarà a funcionar a finals de setembre, es reagruparan tots els serveis que, com a Ajuntament, s’estan oferint des de fa temps: el servei d’Emprenedoria o la Xarxa SIO i s’incorpora el programa “Reemprendre”, projecte impulsat per Cecot, la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional. 
La regidora de Desenvolupament Econòmic, Cristina Trias, va explicar en el ple que “Aquest vol ser un espai intergeneracional per poder treballar i sobretot per socialitzar i moure’s en un entorn dinàmic que generarà sinergies entre tots els usuaris que es trobin allà o els que ocasionalment el facin servir. L’objectiu és que sigui un centre modern que no diferencií entre les persones que busquen feina i gent que vulgui emprendre”. 
El centre estarà dotat amb una sala de conferències, una sala de reunions, un espai de coworking, diversos despatxos de lloguer, una aula de formació, un espai exterior i un office. Els beneficis que obtindran els usuaris del Centre d’Empresa i Ocupació, els més immediats, seran que podran accedir a una imatge professional, a una reducció de la despesa (infraestructures, subministraments, despeses corrents...) i sobretot serà molt important la interrelació empresarial que es generarà així com la formació permanent.