Aquest estiu refresca’t amb les Tardes Jove

L’estiu ha arribat i des de Tardes Joves ho sabem. Per això, aquest estiu els dimarts i els divendres de juliol, de 16h a 20h, ens traslladem a l’esplanada del parc de Sant Salvador amb una programació plena d’activitats per poder gaudir plenament de l’estiu.

 

Els dimarts farem tardes esportives i podrem fer un tastet de diversos esports; conjuntament amb el Club de Vòlei Parc Farners organitzem dues tardes de vòlei al parc, on totes les persones joves que vulguin podran venir a jugar i gaudir d’aquest esport. D’altra banda, també comptem amb la col·laboració del Club de Criquet Farners, que ens acompanyarà una tarda per apropar-nos al món del criquet. També tindrem la oportunitat de practicar d’altres esports, com per exemple, el bàdminton i el beisbol.

 

Els divendres hi ha diverses opcions alternatives a l’esport, com ara una tarda de dansa, on es ballarà hip-hop, zumba i dansa lliure. Per aquesta activitat comptarem amb la Maisa Chitoui Garcia, una jove farnesenca molt engrescada en el món de l’expressió corporal. També s’organitza una cursa d’orientació, una neteja i caminada per l’entorn i taller de reciclatge, a més a més d’un taller de curtmetratge de la mà de les talleristes del projecte #itutambé impulsat pel Consell Comarcal de la Selva.

 

El dimarts 30 de juliol serà el darrer dia de Tardes Joves, que tancarà durant el mes d’agost, i és per això que volem fer un bon tancament. Durant la tarda, els i les joves podràn participar de l’experiència de les bumberballs, amb bona música ambient i refrigeri per a tothom. Per acabar, es farà un berenar-sopar de cloenda obert a totes aquelles persones joves que tinguin ganes de compartir la vesprada.

 

Tota la informació la trobareu a l’instagram de Joventut de l’Ajuntament (@farnersjove) o bé sinó contactant-nos per correu electrònic (cerclejovescf@gmail.com).